"West Side Story" Costume Ideas - Fritid

"West Side Story" Costume Ideas

"West Side Story" er den musikalske tilpasning af William Shakespeare's "Romeo and Juliet". Det er en klassisk kærlighedshistorie om Tony, som er medlem af Jets, som bliver forelsket i Maria, som er søster til et medlem af en rivaliserende bande kaldet hajerne. Der er mange forskellige tegn i historien for at klæde sig ud som til Halloween, en fest eller endda en rekreation af spillet.

Riff, Leader of the Jets Costume

Riff havde flere tøj i hele produktionen. Men en af ​​hans mere bemærkelsesværdige outfits har en gul jakke. For at genskabe dette outfit skal du have en gul "only members" -stylejakke, en blå crew neck-t-shirt, et par mørke jeans eller mørke khakis og et par mørke Chuck Taylor-sneakers. Tuck din T-shirt i dine bukser og bære jakken over din skjorte. Sørg for, at dine bukser er monteret og ikke baggy.

Jets Gang Medlem

Jets 'garderobe var ret simpelt.Anbring en crew neck sweat shirt over en grundlæggende skjorte. Sørg for, at skjorten ikke springer ud af bunden af ​​svedtrøjen. Sæt et par khakis i brun eller en mørk farve. Manchet bunden af ​​dine bukser bare lidt, måske en eller to ruller i manchetten. Tilføj et par Chuck Taylor sneakers. Vælg farver som mørkeblå, sort eller grå og undgå røde og grønne.

Sharks Gang Medlem

Som Jets havde hajerne en ret grundlæggende garderobe. For at genskabe Sharks kostume skal du vælge en T-shirt i crew neck i enhver farve. Farverne i filmen er lilla, sorte, grønne og andre. Sæt et par khakis i en lys nuance som blomme eller guld. Tilføj et sort hovedbånd rundt om dit hoved. Til sko vælges mørkeblå, grå eller sort Chuck Taylor sneakers. Tag din skjorte i dine bukser og afslut kiggen med et almindeligt sort bælte.

Maria

Marias garderobe er lidt sværere end resten til at genskabe. Hvis du har brug for kostume til et spil, bliver det lettere at oprette Marias kostume, fordi du kan se den unge kvinde, der spiller rollen, og hendes kostume ses i kontekst. Hvis du imidlertid opretter kostume til at bære til Halloween, vil det være lidt mere udfordrende at få ideen på tværs af.

Vælg en kjole, der falder lige under knæet. Få en elegant, kortærmet kjole, der er monteret i taljen og blusser ud eller bære et bælte i samme farve som kjole rundt om livet for at opnå denne effekt. Brug en lav hæl. Bær den øverste halvdel af dit hår trukket tilbage og lad resten ligge i krøller.