Hvad hedder "Star Wars" -filmene? - Fritid

Hvad hedder "Star Wars" -filmene?


I 1977 ændrede George Lucas forandring filmskabet med sin rumopera "Star Wars: A New Hope." Han reawakened brug af special effects. "Vi har skubbet digitale teknikker og den slags ting lige siden, og vi har hjulpet med at fylde specialindustrien som det er i dag," fortalte Lucas MTV i et interview fra 2004. Filmen var lanceringen af ​​en trilogi, der 20 år senere skabte en anden trilogi. I 2015 er en anden en film, der er den første i en planlagt tredje trilogi, planlagt - denne gang ejes af Disney og med nye direktører.

Den Første Trilogi

Mellem 1973 og 1977 havde George Lucas flere navne for, hvad der ville blive en filmfilm. Det gik gennem titler som "The Whilling Journal", "Adventures of Luke Starkiller" og "Saga 1: The Star Wars." Til sidst ville den første trilogi have titlerne "Star Wars: A New Hope", "The Empire Strikes Back" (1980) og "Return of the Jedi" (1983). Denne trilogi featured skuespillere Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Alec Guinness og James Earl Jones - som for det meste blev hørt og ikke set. Frank Oz gav udtryk for Yoda, men Lucas oprindelige planer for karakteren var at få ham spillet af en abe iført en maske og bære en stok.

Den anden trilogi

I 1999 udgav George Lucas den første af tre præqueller til sin oprindelige trilogi. Det originale manuskript bærede titlen "Episode 1: The Beginning" og Lucas sagde sjovt, at den anden ville blive kaldt "Jar Jar's Great Adventure." De endelige titler endte med at være "Episode I: Phantom Menace", "Episode II: Clones Attack" (2002) og "Episode III: Revenge of the Sith" (2006). Det omfattede skuespillere Ewan McGregor, Jake Lloyd, Hayden Christensen, Natalie Portman, Liam Neeson, Samuel Jackson og Christopher Lee. Lucas 'datter spurgte, at drengebandet' N Sync får en cameo i "Attack of the Clones." Han blev enig, men de blev redigeret under endelige nedskæringer.

Nye film

Mens Lucas engang hævdede, at sagaen skulle betragtes som tre trilogier, støttede han senere væk fra det og sagde historien slutter med indløsning af Darth Vader. I 2012 annoncerede Disney imidlertid, at det var at købe "Star Wars" franchisen og hele Lucasfilm. Disney sagde, at det ville frigive en ny trilogi med den første kommer ud i 2015. Den nye film er titlen "The Force Awakens." Lucas bevarer kunstnerisk kontrol over stjernekrigsuniverset, og Disney skal søge sin godkendelse af ting som hovedpersoners dødsfald.

Animerede og fjernsynsfilm

I 2008 udgav Lucasfilm en computer-animeret film kaldet "Star Wars: The Clone Wars", som Warner Brother distribuerede. Filmen foregår kronologisk mellem "Episode II" og "Episode III." Det lancerede en tv-serie med samme navn, der løb for 121 episoder. Andre film til fjernsyn inkluderet "Star Wars Holiday Special" i 1978, "Caravan of Courage: En Ewok Adventure" i 1984, "Ewoks: The Battle for Endor" i 1985, "The Great Heep" i 1986 og "LEGO Star Wars: Quest for R2-D2 "i 2009. Sidstnævnte var en officiel spoof.