Hvad er delene af en metronom? - Fritid

Hvad er delene af en metronom?


De fleste musikere arbejder tæt sammen med en metronom for at arbejde på deres evne til at spille på forskellige tempos eller at arbejde gennem en vanskelig øvelse eller en del af et musikstykke. Mens du måske ved, hvorfor du bruger en metronom, er du måske ikke bekendt med de dele af metronomen, der arbejder sammen om at producere kliklyden, der hjælper med at holde et konstant tempo under dine træningssessioner.

Casing

Huset er ofte lavet af plast eller træ, og bruges til at holde alle de indre og ydre dele af metronomen på plads.

Pendulum

Pendulet er en metalstang, der er placeret midt på forkanten af ​​metronomen. Når såret svinger, svinger pendulet tilbage i frem på brugerens ønskede tempo.

Lille Justerbar Vægt

Der er en lille justerbar vægt fastgjort til pendulet. Når vægten glider mod bunden af ​​pendulet, øges tempoet; når det glider op, sænkes tempoet tempoet.

Stor statisk vægt

Der er også en stor vægt, der er fastgjort til den nedre ende af pendulet, som, når den passerer ved midten af ​​huset, frembringer en kliklyd, der markerer det tempo, der er angivet på pendulet.

Winder

Winder er en lille plast eller træ knap placeret på metronomens side, som sætter gearene i bevægelse i en periode afhængigt af hvor mange gange det er såret.

Gears

Inde i huset er en række gear, der er sat i bevægelse af winderen. Når gearene vender, bevirker de, at pendulet svinger, hvilket sætter metronomen i bevægelse.