Hvem bestemmer hvem vinder Oscars? - Fritid

Hvem bestemmer hvem vinder Oscars?


Ligegyldigt hvor ivrig du tror, ​​at en film fortjener en Oscar, er den ude af dine hænder, medmindre du tilfældigvis er medlem af Academy of Motion Picture Arts and Sciences. De ca. 6.000 stemmeberettigede medlemmer afgav fortrolige valgkampagner, der begynder i december, og vinderne af disse priser for filmkvalitet udbredes i en tv-ceremoni.

Medlemskab kun ved invitation

Academy of Motion Picture Arts and Sciences er en professionel æresorganisation med medlemskab kun ved invitation. Akademiet offentliggør ikke navnene på dets medlemmer til offentligheden, men navnet på dem, der tilbydes nyt medlemskab nogle gange, afsløres. Mange medlemmer er tidligere tilmeldte eller vindere.

Mand, Hvid og Over 50

Mens akademiet ikke afslører sin medlemsfortegnelse, kan det ikke overraske dig at lære at kvinder, folk i farve og unge ikke udgør størstedelen af ​​stemmerne. I 2012 fastslog en undersøgelse af personaleforfatterne af "Los Angeles Times", at langt de fleste akademiske medlemmer er hvide, mænd og over 50 år. På det tidspunkt var kun seks af Academy Board of Governors 43 medlemmer kvinder og kun en person med farve.